Naelofar Hijab Melaka

Hai naelofarhijab lovers..

Temui kami nanti di EH EH Bazaar Mahkota Parade pada 24 hingga 26 April 2015.

Jualan Pra-Raya uolls.. Bulan Jun da start puasa tau. Jadinya mari kita buat persiapan sikit-sikit. Tudung raya kene grand uolls. Baru meletop.. Pommm.. Pommm..


Jangan lupa tau.. Serbu booth kami.. Jumpa nanti.. Muahhh cikeddd

Naelofar hijab Melaka - @thelofar_

Maaf semua... Lama tak bersiaran..

Dah follow ig kami @thelofar_  ke belum? hehe

Kami aktif di ig untuk urusan jual beli Naelofar hijab yang super duper best nih.

Anda juga boleh whatsapp kami terus di talian 012-3960516 untuk dapatkan update terkini tentang stock in hand kami.

Cumanya this week kami sedikit sibuk kerana adik ipar akan bernikah di Pahang.. Makan nasi minyak le kitaaaa... Dan pihak poslaju juga telah keluarkan notis tentang penghantaran selepas CNY, jadi kita tunggu selesai CNY dan majlis kahwin ni k. 
Takut juga kalau pos awal-awal, tudung lama terperap kat gudang poslaju.
Saya peniaga juga pembeli online, saya amat memahami perasaan anda.. hihi

Jangan lupa follow ig kami tau.
Jumpa kat sana followers dan bakal follower kami..
Muahhh cikeddd...


thelofar_

PROMOSI SHAKLEE UNTUK BULAN FEBRUARI 2015

Promosi Ganda 4 untuk bulan Februari 2015 ni.

Fuhhh.. Buntang biji mata tengok.

Memang sesuai sangat untuk bulan penuh kasih sayang ni kan.

Boleh hadiahkan kat mak ayah, isteri dan anak-anak.



Biar gambar berbicara. Hi hi hi

Siapa nak bagi free-free sebotol vitamin kan?

Ainur
012-3960516


Naelofar Hijab Printed terbaru di Melaka.

Stock baru da sampai . yeayyy yeayyy yeayy..

Mari kita raikannya...

Nak update stock printed dulu.

Jemput cuci mata ya..

Kalau ada yang berkenan, boleh whatsapp/sms/telegram Ainur terus. 012-3960516.












Semua ni ready stock ya.. Satu design hanya ada beberapa helai je. Jadi jangan lengah-lengah tau..

Kat bawah ni pic semalam semasa kami buka booth sempena AGM Puspanita Peringkat Negeri Melaka. hihi

Terima kasih pada yang sudi singgah dan membeli dengan kami. Kami jual ya.
Muahh ciked.. hehe